Surfstalling

Surfstalling

click at this page The Spot in Zandvoort beschikt over een surfstalling voorzien van ruime opslag met rekken en kasten, die gehuurd kunnen worden tijdens de zomerperiode voor het stallen van kitesurf materialen, surfspullen en SUP’s.

follow link Zo hoef je niet steeds je spullen mee te slepen van huis, maar staan je spullen veilig in de surfstalling en kun je op ieder gewenst moment komen genieten van gezelligheid met al je mede-stallers!

Kasten

admission college essay help journalism In onze surf stalling hebben we kasten voor het stallen van kitesurfmaterialen. Deze kasten hebben een binnenmaat van 200 x 70 x 50 cm (h x b x d). De openzijde is open met een dwarsbalk, dus boards van max. 10 ft hoog en max. 29″ breed past er in. De kasten zijn af te sluiten met een eigen slot en worden door The Spot toegewezen wanneer beschikbaar.

Seizoen:

http://www.bits-systemhaus.de/?educ=maps15 Eind maart t/m eind september

Wat kost het?

watch € 225,- per seizoen

(SUP) Rekken

how can you help your community essay Voor het stallen van surfboards, SUP’s, windsurf materialen, zeilmaterialen en andere surfmaterialen in de surfstalling, hebben we rekken van ca. 40 cm breed in onze surfstalling die je kunt huren. Je kunt hier tenminste 2 surfboards of SUP’s in stallen van max. 14,6 ft hoog. De rekken worden door The Spot toegewezen wanneer beschikbaar.

Seizoen:

follow Eind maart t/m eind september

Wat kost het?

€ 125,- per seizoen

Elke woensdagavond;

Local Surf inn

Onze Surf Inn op woensdagavond  staat volledig in het teken van gezamenlijke sportieve gezelligheid en een lekker special deal daghap op de kaart!

Sunset SUP of surf sessions, filmavonden, mountainbiken, skateboard cruisen of een spannende downwinder, afhankelijk van de weersomstandigheden maken we plan. Uiteraard sluiten we samen af met een drankje, kampvuur, life muziek en Jam sessions! Check de agenda voor de laatste info.

Douches en kleedkamers

Bij The Spot maak je gedurende het zomerseizoen gratis gebruik van kleedkamers, apart voor dames en heren! Er bevinden zich tevens een aantal spoeldouches buiten, waar je zout en zand kunt afspoelen en materiaal schoon kunt maken.

Warme douche

Bij The Spot is ook een warme douche aanwezig, waar je tegen een kleine vergoeding gebruik van kunt maken. Zo kun je jouw surfsessie heerlijk afsluiten en ontspannen neerploffen op ons ruime lounge terras!

Stallers hebben voorrang

Als staller heb je ieder seizoen de eerste mogelijkheid om jouw plek in de surfstalling voor volgend jaar alvast weer te reserveren. Mocht je geen gebruik meer willen maken van je surfstalling, dan gaat jouw plaats naar de eerstvolgende op onze wachtlijst.

pay to write assinment Neem contact met ons op als je op onze wachtlijst voor de surf stalling wil komen te staan!

Surf inn!

Kitezone

The Spot is een van de 5 kitezones van Zandvoort met vlagmarkering

Veiligheid

The Spot beschikt over een rescue waterscooter en ligt naast de reddingsbrigade!

Vrij strand

Heerlijk vrij strand zonder strandbedjes, gereserveerd voor sport & events!

Bereikbaarheid

Goed bereikbaar met openbaar vervoer en parkeerplaatsen op boulevard

SPOT pas

Extra kassa korting en voordeel op vertoon van je gratis SPOT pas

Vergunning

Alle benodigde vergunningen, verzekeringen en veiligheid certificaten

Kampvuur

Surf Inn op woensdag avond voor heerlijke daghap, sport & campfire!

Eigen strandlocatie

Eigen beachclub met (h)eerlijke menukaart én de beste koffie van Zandvoort!