Search
Close this search box.

The spot Zandvoort

SURFSTALLING

Laat al je surf / sup spullen aan het strand

The Spot in Zandvoort beschikt over een surfstalling voorzien van ruime opslag met rekken en kasten, die gehuurd kunnen worden tijdens de zomerperiode voor het stallen van kitesurf materialen, surfspullen en SUP’s

Zo hoef je niet steeds je spullen mee te slepen van huis, maar staan je spullen veilig in de surfstalling en kun je op ieder gewenst moment komen genieten van gezelligheid met al je mede-stallers!

Let op! Op dit moment zit onze stalling helemaal vol. Vul het onderstaande formulier in voor een plekje op de wachtlijst.

WELCOME TO OUR WORLD!

Kasten

In onze surf stalling hebben we kasten voor het stallen van kitesurfmaterialen. Deze kasten hebben een binnenmaat van 200 x 70 x 50 cm (h x b x d). De openzijde is open met een dwarsbalk, dus boards van max. 10 ft hoog en max. 29″ breed past er in. De kasten zijn af te sluiten met een eigen slot en worden door The Spot toegewezen wanneer beschikbaar.

Seizoen:

  • Eind maart t/m eind september

Wat kost het?

  • € 235,- per seizoen

(SUP) Rekken

Voor het stallen van surfboards, SUP’s, windsurf materialen, zeilmaterialen en andere surfmaterialen in de surfstalling, hebben we rekken van ca. 40 cm breed in onze surfstalling die je kunt huren. Je kunt hier tenminste 2 surfboards of SUP’s in stallen van max. 14,6 ft hoog. De rekken worden door The Spot toegewezen wanneer beschikbaar.

Seizoen:

  • Eind maart t/m eind september

Wat kost het?

  • € 135,- per seizoen

Douches en kleedkamers

Bij The Spot maak je gedurende het zomerseizoen gratis gebruik van kleedkamers, apart voor dames en heren! Er bevinden zich tevens een aantal spoeldouches buiten, waar je zout en zand kunt afspoelen en materiaal schoon kunt maken.

Stallers hebben voorrang

Als staller heb je ieder seizoen de eerste mogelijkheid om jouw plek in de surfstalling voor volgend jaar alvast weer te reserveren. Mocht je geen gebruik meer willen maken van je surfstalling, dan gaat jouw plaats naar de eerstvolgende op onze wachtlijst.

In verband met de winterstop is The Spot gesloten van 2 oktober 2023 tot en met medio maart 2024

Vanaf 16 maart 2024 gaan onze deuren weer open voor een knallend 2024 seizoen! Evenementen en watersport lessen voor 2024 staan online en kunnen alweer geboekt worden.

Bij vragen zijn wij momenteel telefonisch minder goed bereikbaar. Spreek een voicemail in op 023-5717600 en we bellen je zo snel mogelijk terug. Via het contactformulier op de website doen we ons uiterste best om je binnen 48 uur te beantwoorden.

Sea you @ The Spot!