Kitesurfles voor volwassenen

Kitesurfles voor volwassenen

De kitesurfschool van The Spot in Zandvoort is als enige in Nederland TUV gecertificeerd. Hiermee ben jij verzekerd van veiligheid, kwaliteit en professionaliteit tijdens jouw kitesurfles. Daarnaast beschikken wij over alle benodigde vergunningen en verzekeringen.

Bij The Spot bieden we verschillende kitesurflessen aan; zowel voor diegenen die kitesurfen een keer willen proberen met een introductieles, als voor degenen die kitesurfen echt willen leren met een lespakket!

De kitesurfles is een groepsles met maximaal 3 personen, maar je kunt ook priveles boeken. Twijfel je welke kitesurfles het beste past bij jou? Neem gerust contact op, wij geven je graag meer informatie!

Kitesurfles pakket 3 daagse cursus

Speciaal voor diegenen die kitesurfen willen leren biedt The Spot ook een kitesurfles pakket aan. Tijdens deze 3-daagse cursus volg jij de basiscurus en 2 vervolgcursussen tegen een aantrekkelijk tarief! Wil je meer informatie over de mogelijkheden of reserveren? Neem gerust contact met ons op!

Mee te nemen:
  • Badkleding
  • Handdoek
Wat kost het?

€ 239,00 p.p.

Kitesurfles voor beginners – cursus

Basiscursus kitesurfles:

Tijdens deze kitesurfles gaan we aan de slag met het windvenster, leer jij hoe een kite veilig bestuurd kan worden en laten we jou kennis maken met verschillende maten kites. De kitesurfles bevat ook het belangrijke onderdeel bodydraggen door zee en wie weet vaar jij al snel enige eerste meters op het kiteboard!

Kitesurfen lijkt misschien lastig te leren, maar niets is minder waar! Het is een zeer toegankelijke sport voor jong en oud! Wel heel belangrijk is een goede basis kitesurfles, waarmee je de basis van kitesurfen onder de knie krijgt. Een basiscursus kitesurfen bij de kitesurfschool van The Spot staat garant voor een geweldige ervaring bij professionals met alle benodigde veiligheidscertificaten, vergunningen en verzekeringen.

Vervolgcursus kitesurfles:

Tijdens deze vervolgcursus gaan we van start met de kite launch & landing, self-rescue op zee en meters maken met het kiteboard. Ervaar die ultieme kick van opstaan en wegvaren nu jij zelf diverse maten kites onder controle kunt houden!

Mee te nemen:
  • Badkleding
  • Handdoek
Dagelijkse lessen:

Wij verzorgen dagelijks meerdere kite-lessen en plannen deze in n.a.v. de windvoorspelling!

Wat kost het?

€ 85,00 p.p. – 1e les
€ 239,00 p.p. – 3 lessen pakket

Kitesurfles voor gevorderden

Heb jij jouw basiscursus al gehad maar wil je een stap verder komen in het kiten? Check dan de mogelijkheden voor gevorderde kiters!

Cursus kitesurfen gevorderden:

Tijdens de kitesurfles voor gevorderden kun je leren springen, branding varen, golfrijden maar ook tips & tricks leren om bijvoorbeeld je houding te verbeteren! Ideaal voor gevorderden met specifieke wensen is de privéles kiten, waarbij we echt kunnen bijsturen op jouw niveau en persoonlijke leerwensen!

Mee te nemen:
  • Badkleding
  • Handdoek
Dagelijkse lessen:

Wij verzorgen dagelijks meerdere kite-lessen en plannen deze in n.a.v. de windvoorspelling!

Wat kost het?

€ 85,00 p.p. – 1e les
€ 239,00 p.p. – 3 lessen pakket

Privéles kitesurfen

Liever wat meer persoonlijke aandacht tijdens jouw kitesurfles? Dan is privéles kitesurfen bij onze kitesurfschool in Zandvoort zeer geschikt! Ook als je nog niet helemaal zeker bent op zee of graag wat techniek wenst op te frissen – wanneer je al wat kitesurflessen hebt gevolgd – biedt privé kitesurfles uitkomst!

Wat gaan we doen?

Tijdens deze kitesurfles richten we ons op specifieke punten en bieden hulp waar nodig zoals techniek, waterstart, afstelling van de kite, hoogte lopen of langer op het kiteboard blijven staan. Met privéles kitesurfen leert men in principe vaak sneller kitesurfen, omdat dit een intensievere kitesurfles betreft waarbij men 1 op 1 tips en aandacht krijgt.

Mee te nemen:
  • Badkleding
  • Handdoek
Dagelijkse lessen:

Wij verzorgen dagelijks meerdere kite-lessen en plannen deze in n.a.v. de windvoorspelling!

Wat kost het?

€ 129,00 p.p.

Absolute argumenten

Gecertificeerd

Aangesloten bij VeBON en TUV gecertificeerd voor veiligheid, kwaliteit & professionaliteit

KNWV erkenning

Onze kitesurfschool is KNWV erkend opleidingscentrum voor kitesurflessen op zee

IKO instructeurs

Kitesurfles van IKO gecertificeerde kitesurf instructeurs

Nieuwste materialen

De nieuwste materialen van Naish, voorzien van de beste veiligheidssystemen.

Veiligheid

Groepslessen van minimaal 2 en maximaal 3 personen per instructeur

Vergunning

Inclusief alle benodigde vergunningen & verzekeringen tijdens jouw kitesurfles

Kitezone

Kitesurfles binnen één v/d 5 aangewezen kitezones; het strand voor The Spot

Eigen strandlocatie

Eigen beachclub met eerlijke menukaart én de beste koffie aan de kust