Kitesurfles voor kinderen

Kitesurfles voor kinderen

this web page Onze kitesurfles voor kinderen is bedoeld voor kids van 11 t/m 16 jaar die in een gezamenlijke les worden ingedeeld op basis van leeftijd, gewicht, lengte en fysieke kracht. Krijg jij ook kriebels in je buik als het waait? Dan is kitesurfen zeker iets voor jou!

source url De kitesurfles voor kinderen wordt intensief begeleid door professionals die alle veiligheidsaspecten van kitesurfen op zee kennen en de kids hier bekend mee maken.

get link Natuurlijk moeten we rekening houden met de wind voor de kitesurfles. Waait het niet of nét te hard? Dan schuiven we de les gewoon een weekje op! De kitesurfles voor kinderen heeft doorgang vanaf 2 personen.

Kitesurfles voor beginners

phd dissertation help yale De drempel om te starten met kitesurfles is voor sommigen wat hoog, want kitesurfen ziet er zo moeilijk uit! Toch niet! Kitesurfen is heel toegankelijk en juist gemakkelijker te leren dan bijvoorbeeld golfsurfen. Een goede basis kitesurfles voor beginners is echter wel vereist om deze sport snel & veilig te leren.

Wat gaan we doen?

http://www.allaerialsandsatellites.co.uk/?educ=maps37 Tijdens de kitesurfles voor kinderen leer je in groepjes hoe kites veilig bestuurd kunnen worden, maak je kennis met het windvenster en door leuke oefeningen leren wij jou hoe verschillende maten kites beheerst worden als deze wind vangen. Ook wagen we pogingen tot bodydraggen door zee en wie weet vaar jij al snel enige eerste meters op het kiteboard!

Mee te nemen:
  • Badkleding
  • Handdoek
Wanneer?

mass media term paper Woensdag – 15:00 tot 18:00 uur

Wat kost het?

http://www.accrochenotes.fr/?educ=maps21 € 82,50 p.p. – losse les
€ 229,00 p.p. – lespakket 3 lessen

Kitesurfles voor gevorderden – vervolgcursus

Is jouw basiscursus goed gegaan? Ben je klaar om ook alle volgende aspecten te leren van het kitesurfen op zee? Dan is het tijd voor onze 2e en/of 3e vervolgcursus; kitesurfles voor gevorderden.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze vervolgcursus gaan we van start met de kite launch & landing, self-rescue op zee en meters maken met het kiteboard. Ervaar die ultieme kick van opstaan en wegvaren nu jij zelf diverse maten kites onder controle kunt houden!

Mee te nemen:
  • Badkleding
  • Handdoek
Wanneer?

Woensdag – 15:00 tot 18:00 uur

Wat kost het?

€ 82,50 p.p. – losse les
€ 229,00 p.p. – lespakket 3 lessen

Privéles kitesurfen

Liever wat meer persoonlijke aandacht tijdens jouw kitesurfles? Dan is privéles kitesurfen bij onze kitesurfschool in Zandvoort zeer geschikt! Ook als je nog niet helemaal zeker bent op zee of graag wat techniek wenst op te frissen – wanneer je al wat kitesurflessen hebt gevolgd – biedt privé kitesurfles uitkomst!

Wat gaan we doen?

Tijdens deze kitesurfles richten we ons op specifieke punten en bieden hulp waar nodig zoals techniek, waterstart, afstelling van de kite, hoogte lopen of langer op het kiteboard blijven staan. Met privéles kitesurfen leert men in principe vaak sneller kitesurfen, omdat dit een intensievere kitesurfles betreft waarbij men 1 op 1 tips en aandacht krijgt.

Mee te nemen:
  • Badkleding
  • Handdoek
Dagelijkse lessen:
Wat kost het?

€ 129,00 p.p.

Kite kids clinics
v.a. 11 jaar

Ben jij één van die stormchasers die zodra het waait naar buiten rent om dit mooie natuurverschijnsel van dichtbij te bewonderen? Benieuwd naar welke toffe dingen je allemaal kunt doen met de wind in je haren? Natuurlijk fiets of skate je keihard met de wind mee, of heb je wel eens gevliegerd toen je klein was. Maar nu is het tijd om echt iets cools te doen met wind.
Kom naar de ‘kite kids clinic’ op The Spot in Zandvoort.

Absolute argumenten

Gecertificeerd

Aangesloten bij VeBON en TUV gecertificeerd voor veiligheid, kwaliteit & professionaliteit

KNWV erkenning

Onze kitesurfschool is KNWV erkend opleidingscentrum voor kitesurflessen op zee

IKO instructeurs

Kitesurfles van IKO gecertificeerde kitesurf instructeurs

Veiligheid

Groepslessen van minimaal 2 en maximaal 3 personen per instructeur

Kitezone

Kitesurfles binnen officieel aangewezen kitezone; het strand voor The Spot

Nieuwste materialen

De nieuwste materialen van Naish, voorzien van de beste veiligheidssystemen.

Vergunning

Inclusief alle benodigde vergunningen & verzekeringen tijdens jouw kitesurfles

Eigen strandlocatie

Eigen beachclub met eerlijke menukaart én de beste koffie aan de kust