Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Spot Events

Jaarlijks Maandelijks Wekelijks Dagelijks Lijst
april 2024

Open NK kite wave

POWERED BY DUOTONE, ION & THE SPOT De beste wave-kiters van Nederland gaan de strijd met elkaar aan in de Nederlandse golven. Fingers crossed voor ideale condities op één van de afroep weekenden. Indien de golven & windvoorspellingen goed genoeg zijn voor radicale kite actie op het water wordt er een GO gegeven. Riders, crew & organisatie staan alle weekenden stand-by en wachten op díe ideale dag.
14 apr
Window
10:00 - 17:00

Open NK SUP wave

POWERED BY BATU KOMBUCHA & THE SPOT De beste wave-SUPPERS van Nederland gaan de strijd met elkaar aan in de Nederlandse golven. Fingers crossed voor een dag met No order swell, offshore wind én dikke baken. De GO wordt gegeven bij ideale condities op één van de afroep weekenden.
20 apr
Window
Hele dag
mei 2024

Meivakantie surfcamp voor kids

Kom jij je surfspieren ook weer even los schudden na de winter? Pak je eerste golf óf breng je skills naar het volgende level! 3 dagen surfen waarbij we op je eigen niveau aan de slag gaan. Scoor een puntje extra in je surfpaspoort! Meivakantie surfcamp voor kids van 1 tot 3 mei van 10:00 - 12:30
01 - 03 mei
10:00 - 12:30
The Spot
Zandvoort

Basis cursus golfsurfen 3 weken

In drie weken leren we jou de basis-skills van het golfsurfen. Je maakt kennis met je gear, de zee, safety, de positie op je board & peddeltechniek. Binnen no-time maak jij je eerste take-off en ben jij ready om zelfstandig aan de slag te gaan.
06 mei
19:00 - 20:30

Hemelvaart surf intensief cursus volwassenen

In twee dagen leren we jou de basis-skills van het golfsurfen. Je maakt kennis met je gear, de zee, safety, de positie op je board & peddeltechniek. Binnen no-time maak jij je eerste take-off en ben jij ready om zelfstandig met je kids aan de slag te gaan! Hemelvaart Surf Intensief cursus op 9 en 10 mei van 10:00 -12:30
09 - 10 mei

Hemelvaart SUP intensief cursus volwassenen

In twee dagen leren we jou de basis-skills van het suppen op zee. Je maakt kennis met je gear, de zee, safety, de positie op je board & peddeltechniek. Binnen no-time kom je door de branding en wie weet surf je wel je eerste golf. Be prepared voor een goede full-body training op zee! Op 9 en 10 mei van 10:00 -12:30
09 - 10 mei
The Spot
Zandvoort

Hemelvaart surfcamp voor kids

Kom jij je surfspieren ook weer even los schudden na de winter? Pak je eerste golf óf breng je skills naar het volgende level! 2 dagen surfen waarbij we op je eigen niveau aan de slag gaan! Scoor een puntje extra in je surfpaspoort! Hemelvaart kids surf camp op 9 en 10 Mei van 10:00 - 12:30 
09 - 10 mei
Camp
10:00 - 12:30

Moederdag special

Verras je moeder op moederdag met een familie surfles! Fun guaranteed! Deelnemen kan vanaf 2 personen. Maar hoe meer familieleden er mee gaan hoe leuker natuurlijk;) Misschien pakken jullie wel een tandem golf met de hele familie bij elkaar.
12 mei

Pinkster surfles

Tijdens deze Pinkster surfles leren we jou de basis-skills van het golfsurfen. Je maakt kennis met je gear, de zee, safety, de positie op je board & peddeltechniek. Binnen no-time maak jij je eerste take-off en ben jij ready om zelfstandig aan de slag te gaan! Kies voor de volwassenen surfles, kids surfles of de familie surfles!
20 mei

SUP camp level 1

Leer in 3 uitgebreide clinics suppen op de Noordzee in Zandvoort en ervaar de ultieme uitdaging die deze geweldige sport te bieden heeft! Van paddle techniek tot wave riding, na deze clinics in Zandvoort weet jij alles over suppen op zee!
27 mei
Camp
18:30 - 21:00
The Spot
Zandvoort
juni 2024

Mini surfles

Speciaal voor stoere bikkeltjes van 4, 5 & 6 jaar die willen leren surfen én al supergoed kunnen zwemmen (diploma A is een vereiste). Met een echt surferswetsuit je eerste golfje pakken op een surfplank! Super cool toch?
02 jun
12:00 - 13:30
The Spot
Zandvoort
golfsurf instructeurs Zandvoort the spot 2024 vacature

Vaderdag special

Verras je vader op vaderdag met een familie surfles! Fun guaranteed! Deelnemen kan vanaf 2 personen. Maar hoe meer familieleden er mee gaan hoe leuker natuurlijk;) Misschien pakken jullie wel een tandem golf met de hele familie bij elkaar.
16 jun
Geen evenementen gevonden!
Meer laden