Search
Close this search box.

The Spot Events

Jaarlijks Maandelijks Wekelijks Dagelijks Lijst
juli 2024

Summer surf & beachcamp

Surfcamp Zandvoort 2024 – Ben jij er klaar voor om een echte surfdude of surfchick te worden? Geef je dan snel op voor ons surfcamp in Zandvoort en kom deze zomer genieten op het strand bij The Spot! In 3 of 5 dagen van 10:00 tot 17:00 leren we jou alles over surfen, krijg je surfles én beleef je allerlei vette strandsporten & watersport activiteiten! Het surfcamp voor kinderen richt zich op alle kinderen van 7 t/m 17 jaar. Ben je 12+? Dan delen we je automatisch in voor de XL groep.
22 - 26 jul
Camp
10:00 - 17:00
The Spot
Zandvoort
augustus 2024

Roundnet Beach Open 2024

Zet 18 augustus in je agenda, want dan vindt het Roundnet Beachtoernooi plaats, georganiseerd door Roundnet Haarlem! Het strand is dé perfecte locatie voor deze sport: duik op je blote voeten naar elke bal, en neem tussendoor een verfrissende duik. Doe mee aan dit zonnige toernooi bij strandtent The Spot in Zandvoort! We starten om 10:00 uur en na een dag boordevol actie en plezier, spelen we de finale naar verwachting rond 17:00 uur.
18 aug
10:00
beach showdown crossfire the spot Zandvoort finals

Beach Showdown Finals

Op 31 augustus en 1 september komen de finales van de Beach Showdown voor de 2e keer naar The Spot! De Beach Showdown Outdoor Editie is een buddy competitie voor atleten van alle niveaus. Mee doen? Álle informatie rondom dit event vind je via onderstaande button. Get ready voor een weekend vol actie!
31 aug - 01 sep
september 2024

Mini surfles

Speciaal voor stoere bikkeltjes van 4, 5 & 6 jaar die willen leren surfen én al supergoed kunnen zwemmen (diploma A is een vereiste). Met een echt surferswetsuit je eerste golfje pakken op een surfplank! Super cool toch?
08 sep
12:00 - 13:30
The Spot
Zandvoort

Jonas Brøg live @ The Spot & Salt Meet-up!

Zondagmiddag 15 september is het good vibes jutten bij The Spot Watersport in Zandvoort. Die middag organiseert Salt Magazine een exclusieve Meetup met singer-songwriter Jonas Brøg inclusief een akoestisch miniconcert, een album pick-up, een surf clinic en yummie eten en drinken. Klik hier voor meer informatie. Alleen het mini-concert bijwonen? Peddel binnen vanaf 16:00!
15 sep

Open NK SUP wave

POWERED BY BATU KOMBUCHA & THE SPOT De beste wave-SUPPERS van Nederland gaan de strijd met elkaar aan in de Nederlandse golven. Fingers crossed voor een dag met No order swell, offshore wind én dikke baken. De GO wordt gegeven bij ideale condities op één van de afroep weekenden.
21 sep
Window
Hele dag

Open NK Wingsurf Freestyle

In 2023 wordt het állereerste open NK Wingsurf Freestyle georganiseerd @ The Spot! In de surf-freestyle discipline strijden de beste wingsurfers van Nederland én omstreken tegen elkaar om de Open Nederlandse titel. De winnaar is de wingsurfer die zowel op wave performance áls op freestyle gebied weet te scoren. Imponeer de jury door wave selectie, snelheid, power & flow. Hoge scores worden bepaald door de technische moeilijkheidsgraad van turns en tricks! Alle actuele updates omtrent programma van het NK vind je op de event pagina van het open NK Wing Surf Freestyle en op de Instagram pagina @opennkwingsurffreestyle.
21 sep
Window
10:00 - 17:00
The Spot
Zandvoort
Geen evenementen gevonden!