Search
Close this search box.
Vorige
Volgende

THE SPOT Beachclub
@The Spot Zandvoort

(H) EERLIJKE MENUKAART

Onze beach lifestyle staat voor sport, gezondheid en duurzaamheid, hier hechten wij als voorlopers op dit gebied dan ook grote waarde aan. Daarom biedt onze menukaart een ruime keuze aan eerlijke, duurzame, biologische en vegetarische mogelijkheden.

Ons assortiment wordt ieder seizoen verder uitgebreid. Laat je door de smaak van onze wereldse gerechten ontvoeren naar andere delen van de wereld en ontdek zelf waarom The Spot zo geliefd is bij iedereen die houdt van een gezonde en actieve levensstijl.

Wij zijn in het jaar 2021 beloond met het winnen van meerdere prijzen! Samen met onze collega’s zijn wij Plastic Free terras van Nederland geworden en hebben wij een prijs gewonnen voor het duurzaamste F&B concept:
Falco Eleonara Award 2021

Ocean Friendly

We protect (y)our playground. The Spot beachclub is met trots als eerste binnen Europa aangesloten bij het Ocean Friendly restaurant programma van de Surfriders Foundation. Onze lokale leveranciers werken met eerlijke, duurzame producten. In het kader van duurzaamheid & ons ‘ocean friendly’ keurmerk kopen wij kleinschalig in. Dit betekent dat je maaltijd áltijd bereid is met verse producten.

PLASTIC FREE

Onze doelstelling om vanaf 2021 een “Plastic Free” terras te hebben is bereikt! Wij willen ónze ‘footprint’ beperken én hebben er daarom voor gekozen om zo min mogelijk te werken Single – Use Plastic (SUP), maar met disposables van natuurlijke & biologisch afbreekbare materialen. Door zoveel mogelijk vervangers van plastic aan te bieden zoals houten bestek, papieren rietjes & geen SUP te gebruiken. Onze ijsjes worden ‘unwrapped’ uitgeserveerd en voor onze onze take – away coffe cups maken wij gebruik van We Cup, een recyclebare statiegeldbeker.
Wist je dat één WeCup beker wel 1000 wegwerpbekers vervangt?

Bekijk onze mogelijkheden voor groepen en bedrijven, en maak direct een reservering.