EXCLUSIEVE VERGADERRUIMTE

Je bent hier:

The Spot in Zandvoort beschikt over diverse ruimtes die exclusief gereserveerd kunnen worden door groepen en partijen tijdens events en/of vergaderingen.

Voorzien van gratis WiFi en vele extra mogelijkheden zoals eigen bar, het huren van een geluidsinstallatie en de optie om de ruimte naar wens in te richten en te decoreren maakt de Boardroom als exclusieve ruimte tot een fantastische evenementenlocatie aan het strand!

Welcome to our world.

Boardroom

Onze crew helpt jullie graag om van het evenement een groot succes te maken en zorgt voor een gastvrije ontvangst en bediening! Met de Boardroom ben je verzekerd van een heerlijke exclusieve ruimte, helemaal voor jullie groep alleen. Voorzien van eigen bar en bij mooi weer een gedeelte van het heerlijke lounge terras aan de zuidzijde van onze Beachclub! Inclusief opbouw en afbouw, voorbereiding en schoonmaak, gedeelte van Zuid terras en gratis WiFi.

Vergaderopstelling naar wens

Wij verzorgen een opstelling van tafels en stoelen naar wens; carré, theateropstelling of U-vorm, het kan allemaal. Afhankelijk van jullie groepsgrootte adviseren wij graag. Wil je de ruimte liever eerst bezichtigen? Geen probleem, spreek gerust eens af met onze event managers.

Apparatuur

Indien gewenst verzorgen wij tevens alle benodigde apparatuur zoals flipover, whiteboard of beamer. Prijzen zijn op aanvraag.

Wat kost het?

  • € op aanvraag

Staffelkorting:

Bij afname van dag arrangementen inclusief activiteiten, lunches en/of BBQ’s voor groepen bieden wij speciale staffelkortingen aan op onze exclusieve ruimte. Wij doen jullie graag een voorstel op maat!

Red Bull Mega Loop Jurytoren

Wij hebben vanaf 2018 een unieke nieuwe vergaderlocatie OP het strand in ons aanbod met een bijzonder stoer karakter!

Deze omgeving met vrij uitzicht op het strand en de zee is zeer geschikt voor brainstorm sessies of vertrouwelijke meetings met groepen van 5 tot 10 personen.

Helaas heeft deze ruimte geen standaard wireless internet, wel is er de mogelijkheid tot aansluiting van 220V. De standaard indeling is 1 grote tafel met stoelen eromheen.

Apparatuur

Indien gewenst verzorgen wij tevens alle benodigde apparatuur, de prijzen zijn op aanvraag.

Wat kost het?

  • € op aanvraag

Combineer je vergadering met een teambuilding activiteit

Onze ervaring leert dat een combinatie van een leuke uitdagende activiteit en vergaderen goed werkt voor de teambuilding en de concentratie.

Vanuit onze beachclub verzorgen wij lunch, BBQ of diner á la carte tijdens een vergadering aan het strand. Ook serveren wij de beste koffie en kunnen wij naar wens overige horecamogelijkheden verzorgen.

We organiseren tevens bedrijfsuitjes en personeelsfeestjes. Laat gerust weten wat je wensen zijn, wij maken graag een voorstel op maat!

We organiseren tevens bedrijfsuitjes en personeelsfeestjes. Laat gerust weten wat je wensen zijn, wij maken graag een voorstel op maat!