The spot Zandvoort

EXCLUSIEVE VERGADERRUIMTE

Unieke vergaderlocatie aan het strand

EXCLUSIEVE VERGADERRUIMTE

EXCLUSIEVE VERGADERRUIMTE

The Spot in Zandvoort beschikt over diverse ruimtes die exclusief gereserveerd kunnen worden door groepen en partijen tijdens events en/of vergaderingen.

Voorzien van gratis WiFi en vele extra mogelijkheden zoals eigen bar, het huren van een geluidsinstallatie en de optie om de ruimte naar wens in te richten en te decoreren maakt de Boardroom als exclusieve ruimte tot een fantastische evenementenlocatie aan het strand!

Overige info

Bij afname van dag arrangementen inclusief activiteiten, lunches en/of BBQ’s voor groepen bieden wij speciale staffelkortingen aan op onze exclusieve ruimte. Wij doen jullie graag een voorstel op maat!

BOARDROOM

Met de Boardroom ben je verzekerd van een heerlijke exclusieve ruimte, helemaal voor jullie groep alleen. Voorzien van eigen bar en bij mooi weer een gedeelte van het heerlijke lounge terras aan de zuidzijde van onze Beachclub!

RED BULL MEGALOOP JURY TOREN

Wij hebben een unieke nieuwe vergaderlocatie OP het strand in ons aanbod met een bijzonder stoer karakter!
Deze omgeving met vrij uitzicht op het strand en de zee is zeer geschikt voor brainstorm sessies of vertrouwelijke meetings met groepen van 5 tot 10 personen.

Diverse vergaderarrangementen

The Spot biedt diverse vergaderarrangementen voor iedere groepsgrootte.
Kijk hier voor onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.