SKATEBOARDEN

Je bent hier:

Ben jij klaar voor een vette uitdaging? Neem dan samen met je vriendjes of vriendinnen, klasgenootjes of familieleden eens skateboard les en maak kennis met deze geweldige boardsport waarmee alle spieren getraind worden tijdens een van de leukste outdoor activiteiten ooit!

Bij The Spot in Zandvoort geven we skateboard lessen aan groepjes vanaf 6 kids of privé skateboard les.

Willen jullie dit jaar eens een bijzondere activiteit doen tijdens het bedrijfsuitje, teamuitje of andere groepsevent op het strand? Boek dan skateboarden met vrienden, collega’s en/of familie.

Ben jij niet met een groep maar wil je graag eens een skateboard huren of privéles boeken? Geen probleem! Check onze verhuurmogelijkheden of neem contact op voor meer informatie!

Skateboard les v.a. 6 kinderen

De groepsles skateboarden is te reserveren door groepen vanaf 8 kinderen en dat is inclusief alle benodigde materialen, ervaren instructeur & TUV certificering. Ideaal voor groepen actieve kids die op zoek zijn naar een unieke ervaring of graag meer willen leren over skateboarden met longboards als alternatief voor surfen!

Wist je trouwens dat skateboarden ook superleuk is ter invulling van een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje? Vraag gerust eens naar alle mogelijkheden!

Meenemen:

  • Sportkleding
  • Dichte schoenen

Wat kost het?

  • € 22,50 per kind (o.b.v. 8 kids)

Privéles skateboarden

Wil jij liever privéles longboard skaten voor 1 of 2 personen reserveren? Kies zelf jouw moment van voorkeur (o.v.v. beschikbaarheid!)

Tijdens jouw skateboard les gaan we dieper in op de techniek van het skateboarden met longboards en dankzij het directe 1-op-1 contact met onze ervaren skate instructeur kan snel vooruitgang worden geboekt.

Ook als je graag wat persoonlijke tips wil of trics wil leren om verder te komen in de sport is privéles skateboarden aan te raden!

Meenemen:

  • Sportkleding
  • Dichte schoenen

Wanneer?

  • Dag & tijd naar keuze
  • O.v.v. beschikbaarheid

Wat kost het?

  • € 79,00 p.p. – Privéles
  • € 60,00 p.p. – Privé voor 2

Skateboarden als techniek training

Bij The Spot maken we gebruik van longboards. Longboards zijn langer & breder dan normale skateboards en bieden meer stabiliteit. De wielen van longboards zijn over het algemeen groter en zachter, wat geweldige grip biedt op asfalt.

Hierdoor is skateboarden met een longboard niet alleen heel veel fun, maar het kan door surfers ook goed gebruikt worden als waanzinnige balans- & techniektraining!