GOLFSURFLES VOOR KINDEREN

Je bent hier:

Kom jij ‘op surfen’? The Spot in Zandvoort geeft surfles aan kinderen & junioren van 4 tot 18 jaar, binnen alle leeftijden en op elk niveau; van beginner tot ver gevorderd!
Zwemdiploma A is een vereiste.

Surfles voor kinderen gaat ALTIJD door! Soms staan er alternatieve onderdelen op het programma die ook weer ten goede komen aan je surfskills. Denk hierbij aan theorie, indoboarden, slacklinen, skaten, suppen, zwemmen, kracht of conditie training!

Kom op tijd! Zorg dat je 5 minuten voor je les helemaal omgekleed bent zodat we op tijd kunnen starten!

De surflessen vinden plaats in de periode van eind april tot oktober en dienen vooraf gereserveerd te worden.

Beginners / GROMMS (level A&B)

Middels fun & plezier kennis maken met alle facetten van het surfen.
Heb je nog niet eerder gesurft of ben je bezig met de basis van het surfen? Dan kom je in onze speciale ‘gromms’ les; de basis surf-les voor kinderen. Hier leer je alles wat belangrijk is als je net begint met surfen. Uiteraard is de gromms surf-les voor kinderen geheel afgestemd op jou niveau. Je krijgt les over veiligheid, de zee en de materialen die we gebruiken tijdens het surfen. Daarnaast leer je de basis skills, peddeltechniek, golven ‘pakken’ en heel belangrijk; de take-off! In de gromms lessen leer jij als een echte surfdude of surfchick op je board te staan.

Meenemen:

 • Badkleding
 • Handdoek

Op surfen:

 • € 22,50 – Losse les
 • € 99,00 – 5 rittenkaart
 • € 179,00 – 10 rittenkaart

Seizoenabonnement (1 of 2 keer per week)
Incl. een 10 rittenkaart voor surfboard verhuur!

HET SURFPASPOORT & DIPLOMA SURFEN

In de lessen wordt gewerkt met verschillende surfpaspoorten. Deze paspoorten zorgen ervoor dat het leerresultaat meetbaar is en dat er gewerkt wordt op individueel niveau. Beschik je over alle vaardigheden in je paspoort, dan kan je door naar de volgende groep! Twee maal in het seizoen vind het ‘diploma surfen’ plaats waarbij jonge surfertjes een theorie en praktijk examen afleggen. Dit is een officieel meetmoment waarin we individueel kijken naar het level van ieder kind. Achtereenvolgend wordt het surfpaspoort afgetekend en ontvangen de deelnemers natuurlijk een supercool surf diploma!

Half gevorderd / YOUNG RIPPERS (level A&B)

Jij hebt de gromms lessen doorlopen en beschikt over alle basisvaardigheden! Samen werken we richting het ‘echte surfen’. Jij gaat leren hoe je ‘cleane’ golven kunt rijden! We coachen je in kennis van de zee en handigheidjes om door de branding te komen, zoals de turtle roll. Ook werken we aan gerelateerde krachtontwikkeling, conditie en lenigheid en het echte sturen begint. Bij de young rippers leer jij je eerste turn!

Meenemen:

 • Badkleding
 • Handdoek

Op surfen:

 • € 22,50 – Losse les
 • € 99,00 – 5 rittenkaart
 • € 179,00 – 10 rittenkaart

Seizoenabonnement (1 of 2 keer per week)
Incl. een 10 rittenkaart voor surfboard verhuur!

Gevorderd / YOUNG GUNS

De kinderen in deze groep hebben een goede basiskennis betreffende zee en materiaal. Basis technieken zoals peddelen en de take off zijn bekent. Met deze groep gaan we door in het traject van ‘achter de branding’. Zelfstandig naar achter komen, golfkeuze, down the line, turns en misschien al toewerken naar een wedstrijdje. Dit level hangt ook samen met de fysieke ontwikkeling van het kind, enige kracht is hier een vereiste.

Meenemen:

 • Badkleding
 • Handdoek

Op surfen:

 • € 22,50 – Losse les
 • € 99,00 – 5 rittenkaart
 • € 179,00 – 10 rittenkaart

Seizoenabonnement (1 of 2 keer per week)
Incl. een 10 rittenkaart voor surfboard verhuur!

DOORGROEI MOGELIJKHEDEN RICHTING HET NEDERLANDS TEAM

Heb jij veel talent en heb je zo veel getraind en gesurft dat je alle surfpaspoorten hebt doorlopen? Dan heb je de mogelijkheid om gescout te worden door Surf Benelux. Zij verzorgen regionale en nationale trainingen voor kinderen op hoog niveau. Zo is er de aansluiting om te werken richting wedstrijd niveau en de NLse top.

AANSLUITING VAN SURFCAMPS

Met The Spot Surfcamps werken we binnen dezelfde opleidingsstructuur. Kinderen worden dan ook ingedeeld o.b.v. hun surfniveau en werken aan de hand van dezelfde surfpaspoorten. Bekijk hier de mogelijkheden voor het surfcamp en het surfcamp private edition.

MINI SURFLESSEN

Speciaal voor stoere bikkeltjes van 4, 5 & 6 jaar die willen leren surfen én al supergoed kunnen zwemmen (diploma A is een vereiste).

Met een echt surferswetsuit aan, springen en duiken in de golven, op een veilige manier de zee leren kennen, bodysurfen, bodyboarden en voor het eerst met een eigen surfplank een golfje pakken! Super cool toch?

Bekijk hier de flyer voor meer info.