Footprint 2the future!

Je bent hier:

Smaller your #footprint in a fun way
In dit programma spelen we op een unieke en interactieve manier in op de hedendaagse thema’s zoals duurzaamheid, plastic soep, je footprint en groene energie. Een bijdrage in ‘a fun way’ aan jullie toekomst!

Footprint…?
Een interactieve en inspirerende intro waarbij we kijken wat je zelf al doet binnen het thema duurzaamheid. Hoe ver zijn we met digitalisering, wind & zon-energie?

Wat doet jullie bedrijf met afval? Hoe creatief zijn je collega’s? Misschien fermenteert je buurman zijn groente wel of maakt je partner thuis zeep. Het zou zomaar kunnen!

Beachcleanup 4 the future!
Iedere minuut belandt er een vuilniswagen vol afval in onze Noordzee. Voor de next generation gaan wij daar vandaag nog wat aan doen! Gewapend met jutenzak én een te gekke game-kaart gaan jullie in teams aan de slag. We tillen het ‘oldschool bingo’ naar het volgende level! Wie kan alle voorwerpen afvinken?

Welcome to our world!

Upgrade your clean up

De prijs hangt van de gekozen upgrade

Beach-art

Verzilver jullie vondst en maak met behulp van fancy tools een museumstuk wat centraal staat voor jullie ‘footprint 2the future’!

Be-the-art

Be-the-art Gewapend met je gevonden items vormen jullie je eigen unieke schilderij. Sterker nog, jullie zijn je eigen schilderij!

Woodcrafting only

Je leert de basic skills van het houtsnijden! Onder begeleiding van onze ‘houtmeesters’ ga je aan de slag met snijden, raspen, schuren, schroeven, schilderen en maak je een eigen ‘woodcraft item’! Denk aan de surfers ‘handplane of skateboard’, een stoere neckless óf hawaiiaanse totum. Deze clinic is ideaal te combineren met onze beach clean up maar ook te gek als losse activiteit.