Search
Close this search box.

The spot Zandvoort

OCEAN RESCUE

Jouw kennis én skills test

OCEAN RESCUE

Waan je voor een dag in de wereld van de helden van baywatch, de lifeguards uit Australië, de zeehelden die de meest heldhaftige reddingen uitvoeren…

Ons land met haar vele wateren en zee is fantastisch voor fun, zwemmen en watersport. Maar hoe mooi is het als je de zee kunt lezen, weet waar de gevaren zitten én weet hier mee om te gaan.

In de Ocean Rescue Clinic leer je onder leiding van ervaren instructeurs alles over de zee, haar stromingen, getijden, golven & muien. Met deze kennis op zak gaan we richting het praktijk gedeelte waar zowel reddingstechniek op het strand, als in de zee wordt behandeld. Natuurlijk eindigen we met een Rescue Contest die naast helemaal te gek ook écht jou kennis én skills test.

Overige info

  • € 49,50 p.p. (deelname vanaf 20 personen)
  • Tijdsduur: circa 2 uur

Stel zelf jouw groeps arrangement samen via de onderstaande knop.

Enthousiast geworden?

Bekijk dan onze mogelijkheden voor jouw bedrijf / groep!

Dit vind je misschien ook wel leuk?

In verband met de winterstop is The Spot gesloten van 2 oktober 2023 tot en met medio maart 2024

Vanaf 16 maart 2024 gaan onze deuren weer open voor een knallend 2024 seizoen! Evenementen en watersport lessen voor 2024 staan online en kunnen alweer geboekt worden.

Bij vragen zijn wij momenteel telefonisch minder goed bereikbaar. Spreek een voicemail in op 023-5717600 en we bellen je zo snel mogelijk terug. Via het contactformulier op de website doen we ons uiterste best om je binnen 48 uur te beantwoorden.

Sea you @ The Spot!