Search
Close this search box.

The spot Zandvoort

EXPEDITIE ROBINSON ZANDVOORT

Teamwork, hout, kampvuur, bandana’s, kokosnoten, bamboe, amuletten, zand, water

EXPEDITIE ROBINSON ZANDVOORT

Er staan een aantal welbekende challenges op het programma! De eetproef, bruggen bouwen, de balansproef om er een paar te noemen;) Elk spel vraagt om andere kwaliteiten, waardoor ieder teamlid op eigen wijze een belangrijke bijdrage levert! Een addertje onder het gras is uiteraard de eilandraad!

Tijdens de expeditie strijden jullie in teams in een spectaculair toernooi waar het sterkste team naar huis gaat met de felbegeerde trofee.

Maar let op sterk betekent niet alléén maar fysieke kracht én snelheid… In de games telt een mix van tactiek, intelligentie, conditie, teamspirit en inzet.

Overige info

  • € 37,50 p.p. (deelname vanaf 30 personen)
  • Tijdsduur: circa 2 uur

Stel zelf jouw groeps arrangement samen via de onderstaande knop.

Enthousiast geworden?

Bekijk dan onze mogelijkheden voor jouw bedrijf / groep!

Dit vind je misschien ook wel leuk?

In verband met de winterstop is The Spot gesloten van 2 oktober 2023 tot en met medio maart 2024

Vanaf 16 maart 2024 gaan onze deuren weer open voor een knallend 2024 seizoen! Evenementen en watersport lessen voor 2024 staan online en kunnen alweer geboekt worden.

Bij vragen zijn wij momenteel telefonisch minder goed bereikbaar. Spreek een voicemail in op 023-5717600 en we bellen je zo snel mogelijk terug. Via het contactformulier op de website doen we ons uiterste best om je binnen 48 uur te beantwoorden.

Sea you @ The Spot!