Surfles voor kinderen

Surfles voor kinderen

guidelines for a research paper Bij The Spot verzorgen we surfles voor kinderen op elk niveau! Je kunt bij ons zelfs ‘op surfen’ gaan met een surf lidmaatschap en elke week surfles krijgen! Dat kan trouwens ook met een rittenkaart.

go to link Als je bij The Spot surfles voor kinderen met een lidmaatschap of rittenkaart reserveert, ontvang je een SurfBenelux surfpaspoort, waarmee leerresultaat meetbaar is en gewerkt kan worden op individueel niveau.

http://www.bookclubcorner.co.uk/?educ=maps2 De surflessen vinden plaats in de periode van eind april tot oktober en dienen vooraf gereserveerd te worden.

Wanneer?
Mee te nemen:
  • Badkleding
  • Handdoek

Beginners surfles voor kinderen – level 1

follow link Heb je nog niet eerder gesurft of ben je nog bezig met de basis van het surfen? Dan kom je in onze speciale ‘gromms’ les; de basis surfles voor kinderen. Hier leer je alles wat belangrijk is als je net begint met surfen. Je kunt ook kiezen voor een rittenkaart of seizoenslidmaatschap en elke week surfles voor kinderen volgen!

 Gromms surfles inhoud:

http://www.danceillustrated.co.uk/?educ=maps23 Je krijgt les over veiligheid en de zee tijdens het surfen, surfregels en de materialen die we gebruiken tijdens het surfen. Daarnaast leer je de basis, surf- en peddeltechniek, hoe je golven ‘pakt’ en heel belangrijk; de take-off; het opstaan / opspringen op je surfplank! In ongeveer 5 gromms surflessen sta jij als een echte surfdude of surfchick op je board!

Wat kost het?
Op surfen

€ 320,00 – Seizoen abo 1
1 x surfles per week

€ 600,00 – Seizoen abo 2
2 x surfles per week

Incl. SurfBenelux lidmaatschap en een 10 rittenkaart voor surfboard verhuur!

Wanneer?

De tijden vind je in click here het lesrooster

Mee te nemen:
  • Badkleding
  • Handdoek

Half gevorderde en gevorderde surfles
– level 1 & 2

Heb jij de basis van het surfen onder de knie? Kun je al een take-off of ben je volledig ontwikkeld in de Gromms surfles voor kinderen? Dan kun jij deelnemen aan onze Surf Academy les: speciale surfles voor kinderen die gevorderd zijn en behoefte hebben aan intensieve coaching. Je kunt ook kiezen voor een rittenkaart of seizoenslidmaatschap en elke week de SurfAcademy surfles voor kinderen volgen! Tijdens level 2 kunnen kids gescout worden door SurfBenelux.

Surf Academy surfles inhoud:

We leren verschillende handigheidjes om door de branding te komen, zoals een turtle roll. Daarnaast gaan we je leren hoe je ‘cleane’ golven kunt rijden! De volgende stappen tijdens deze gevorderde surfles voor kinderen betekenen de eerste turns op de golf! Kennis van de zee, kijken naar goede surfers en de ontwikkeling van kracht, conditie en leningheid zijn aspecten die voorbij gaan komen.

Wat kost het?

€ 21,50 p.p. – Losse les
€ 175,00 p.p. – 10 rittenkaart

Op surfen

€ 320,00 – Seizoen abo 1
1 x surfles per week

€ 600,00 – Seizoen abo 2
2 x surfles per week

Incl. SurfBenelux lidmaatschap en een 10 rittenkaart voor surfboard verhuur!

SurfBenelux scouts – level 3 & 4

Jij hebt absoluut surftalent, veel getraind en alle vaardigheden van het surf paspoort onder controle. Jij draait je hand niet om voor een take-off en down the line surfen is je allang niet meer onbekend! Dan heb je de mogelijkheid om gescout te worden door SurfBenelux.

Gescout door SurfBenelux?

Kids die gescout zijn binnen de level 2 lessen (Surf Academy) kunnen meedoen aan regionale en nationale trainingen en zo werken aan wedstrijd niveau. Deze trainingen vinden plaats op nationale trainingscentra in Zuid, Midden en Noord Nederland. Ga jij richting Nederlandse surf top?

Informeer naar de Surf Benelux scoutingsdagen voor jonge surftalenten!

Ik wil op surfcamp!

Al sinds 2008 organiseert The Spot jaarlijks het inmiddels beroemde Surfcamp voor kinderen vanaf 7 jaar! Een week lang surfen met leeftijdsgenootjes onder begeleiding van ervaren surf instructeurs inclusief alle materialen, lunch, drankjes, tussendoortjes, surf wedstrijd, feestelijke prijsuitreiking, diploma en natuurlijk de Burger BBQ! Wegens succes en voor echte surf bikkels organiseren we een SPRING edition in de meivakantie!

7 t/m 13 jaar

[add_eventon_el pec=”cd” number_of_months=”12″ show_et_ft_img=”yes” accord=”yes” exp_so=”no” event_type=”97″]

14 t/m 17 jaar

[add_eventon_el pec=”cd” number_of_months=”12″ show_et_ft_img=”yes” accord=”yes” exp_so=”no” event_type=”96″]

Absolute argumenten

Gecertificeerd

Aangesloten bij VeBON en TUV gecertificeerd voor veiligheid, kwaliteit & professionaliteit

Marktleider

Enige watersportcentrum met TUV certificering op alle onderdelen

Watersport experts

Hét watersportcentrum aan de Nederlandse kust met meest uitgebreide lesaanbod!

Bereikbaarheid

Goed bereikbaar met openbaar vervoer op slechts 7 minuten lopen van station!

Vergunning

Doorlopende evenementen vergunning voor beach- & watersportactiviteiten

Verhuur

Watersportcentrum met verhuur van golfsurfboards, wetsuits, kano’s en meer!

Eigen strandlocatie

Eigen beachclub met evenementenstrand zonder bedjes in Zandvoort

Eerlijke menukaart

Eigen beachclub met betaalbare menukaart vol (h)eerlijke gerechten