SUPPEN ZANDVOORT

Je bent hier:

The Spot had als eerste watersportcentrum in Nederland lessen stand up paddle boarden in haar cursusaanbod. In typische surflanden als Hawaï, Zuid Afrika en Australië hebben wij leren stand up paddle boarden en waardevolle ervaring opgedaan in het lesgeven onder veel diverse omstandigheden.

Onze supschool in Zandvoort stemt elke suples altijd af op het niveau van alle cursisten en weersomstandigheden, laat je door ons gerust eens informeren!

WELCOME TO OUR WORLD.

SUP Lessen

null

SUP les op zee

Ontdek de watersport hype van dit moment, leer stand up paddle boarden!

SUP Camp

null

SUP CAMP

Leer in 3 avonden suppen op zee inclusief alle benodigde materialen!

SUP Huren

null

VERHUUR

Verhuur van SUP’s, surfmaterialen, wetsuits, kano’s & meer!

KIDS SUP’ERSTARS – Powered by Fanatic

De snelst groeiende watersport van dit moment is natuurlijk SUPPEN! Deze sport is super divers, je kunt namelijk SUPPEN op vlak water maar ook SUP surfen in de golven.

Bij The Spot zijn al heel wat mensen begonnen. En er zijn zelfs een aantal SUPPERS die doorgebroken zijn naar de Nederlandse én zelfs naar de wereldtop!

Wil jij net als deze toppers ook leren SUPPEN én zelfs mee doen aan een echt wedstrijdje?

Geef je dan snel op voor de eerste editie van de KIDS SUP’ERSTARS waar je les krijgt van Nederlandse & Belgische SUP toppers.

De serie bestaat uit 3 x 1,5 uur les (waar we 5 weken voor uit trekken). Het kan namelijk zijn dat het een keertje te hard waait om het water op te gaan en dan schuiven we gewoon een weekje door!

Meenemen:

  • Badkleding
  • Handdoek

Wanneer:

  • Dinsdagen: 16:00 – 17:30 uur
  • 11 juni, 18 juni en 25 juni
  • * Reserve data: 2 juli en 9 juli

Wat kost het:

  • € 70,00 – 3 x 1,5 uur

Inclusief deelname aan de Battle of the Coast kids race op 13 of 14 juli!

Stand up paddle boarden met groepen

Zijn jullie met minimaal 8 personen of wil je graag eens stand up paddle boarden met jullie bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje? Dan is het mogelijk om jullie eigen datum & tijd te kiezen, naast alle reguliere lestijden!

STAND UP PADDLE BOARDEN OP ZEE

Inmiddels is stand up paddle boarden al erg bekend in grote steden waar fanatiek door onze mooie grachten wordt gesupt. Bij The Spot in Zandvoort geven we echter les in stand up paddle boarden op een heel ander level; maak kennis met suppen op zee!

De mogelijkheden met stand up paddle boarden zijn ongekend. Afstand peddelen als ultieme workout, of downwinden; mee cruisen met de wind en gebruik maken van golven in je rug.

Try stand up paddle boarden and fall in love within the first 5 minutes…

COACHINGCLASS

Wij hebben dé oplossing voor jou! Geef je kosteloos op voor onze Coaching-Class mailing list. Hierdoor kun je meedoen aan coaching sessies met goede omstandigheden op ieder niveau én alleen als de dag en tijd jou uitkomt! De oplossing voor jou!

Bekijk hier de mogelijkheden.