Golfsurfen, lessen & verhuur

Je bent hier:

Kom surfen bij The Spot in Zandvoort! Nog nooit gedaan, maar altijd al eens willen proberen? The Spot beschikt over alle materialen die je nodig hebt en je krijgt golfsurfles van ervaren golfsurf instructeurs, The Spot is dus een goede surfschool voor wanneer je wil leren golfsurfen.

Surfen voor kinderen en voor volwassenen, of als verjaardagfeestje of bedrijfsfeestje, meer weten? Neem contact op middels het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden! The Spot is VeBon en TUV gecertificeerd, je kunt er dus van op aan dat we met goede surfmaterialen en professionele instructeurs werken!

Welcome to our world.

Volwassenen

null

Golfsurfen volwassenen

Lessen golfsurfen voor elk niveau! Golfsurfles inclusief alle benodigde materialen en ervaren instructeur.

Kinderen

null

Golfsurfen kinderen

Ga op golfsurfen, de meest toegankelijke watersport voor kinderen! Leer golfsurfen en beleef heel veel sportieve fun!

Groepen

null

Golfsurfen met groepen

Golfsurfen met vrienden, collega's of als kinderfeestje staat garant voor een geweldige dag. Ontdek onze mogelijkheden

Golfsurf camps

Ben jij er klaar voor om een echte surfdude of surfchick te worden? Geef je dan snel op voor ons surfcamp in Zandvoort en kom deze zomer genieten op het strand bij The Spot! In 1 week leren we jou alles over surfen én beleef je allerlei vette strandsporten & watersport activiteiten!

Bekijk hier de mogelijkheden.

Coachingclass

Wij hebben dé oplossing voor jou! Geef je kosteloos op voor onze Coaching-Class mailing list. Hierdoor kun je meedoen aan coaching sessies met goede omstandigheden op ieder niveau én alleen als de dag en tijd jou uitkomt! De oplossing voor jou!

Bekijk hier de mogelijkheden.