​​Strandactiviteiten tijdens bedrijfsuitjes aan het strand

Bedrijfsuitjes aan het strand

Surfen is een levensstijl die vrijheid nastreeft; de Beach life style. Tijdens bedrijfsuitjes aan het strand aan het strand Zandvoort nemen we onze gasten mee op een wereldreis-beleving langs de Surfers stranden van de wereld. Er is een ruim aanbod van verschillende activiteiten en we maken alle programma’s op maat! Daarmee kunnen we de perfecte stranddag voor iedereen samenstellen; van super actief tot creatief of relaxed.

Willen jullie aan teambuilding werken, vergaderen met een activiteit of bedrijfsuitjes aan het strand met BBQ en ondergaande zon houden? Of weet je wat? Combineer het allemaal! Aloha, Welcome to our world!

Strandactiviteiten

Van actie op het water met een powerkite, raft of golfsurfplank tot een competitief en gezellig volleybaltoernooi of juist relaxt poweryoga en daarna pootje baden met je collega’s op het strand, het kan allemaal tijdens bedrijfsuitjes aan het strand!

Watersport

Met een keuze uit watersportactiviteiten zoals Surfen, kiten, branding kano of raften zorgen we gegarandeerd voor een dag vol actie en avontuur! Natuurlijk zorgen onze ervaren instructeurs voor een goede instructie en veiligheid, zodat jullie lekker aan de slag kunnen.

Arrangementen

Beachlife op maat is zeer geschikt voor grotere groepen en is en vrijblijvend FUN based programma. Activiteiten zijn afhankelijk van de wensen van onze gasten. Na een persoonlijk gesprek stellen we een uniek op maat gemaakt programma samen. We hebben ook de all time favo Expeditie robinson! Deze activiteit is zeer geschikt voor groepen die op een leuke en spannende manier hun samenwerking willen testen! Expeditie Robinson is al jaren een TV hit. We zien deelnemers afzien, grenzen verleggen, strijd voeren en mooie momenten beleven.

Teamwork, hout, kampvuur, kokosnoten, bamboe, amuletten, fruit, de eilandraad, zand, water en natuurlijk de eliminatie zijn de kernwoorden van de expeditie. De entourage die je op de TV serie ziet zoals de herkenning van de teams, de spannende spelonderdelen en exotische food & drinks vind je terug bij deze unieke groepsactiviteit.

Expeditie Robinson bestaat uit competitieve games waarbij verschillende teams tegen elkaar strijden. De combinatie tussen behendigheid, durf, herinnering, geluk en kracht zal in de verschillende onderdelen tot uitdrukking komen. Na aankomst en uitleg van het spel worden de teams ingedeeld en ontvangt iedereen zijn eigen teambandana* . Expeditie Robinson kan beginnen…

Strand workshops

Lekker uitwaaien aan het strand en de zee terwijl je ontspannen aan de slag gaat met verschillende leuke en leerzame workshops. Je kunt aan de slag met een pro zandsculptuur maken, met juttersart aan de slag of je wandelt met een gids die van alles vertelt; deze workshops zijn een bijzondere relaxte invulling en geven “food For the mind” en FUN tegelijkertijd.

Vergaderen tijdens bedrijfsuitjes aan het strand

Ontdek onze inspirerende vergaderlocatie de Boardroom en stel je vergaderarrangement op het strand samen. We hebben een zeer populair arrangement; The Dawn patrol. Ideaal als start van de dag, van de vergadering óf als opening van de ultieme stranddag. Tijdens The Dawn Patrol nemen we je mee op een actieve ochtendwandeling gecombineerd met oefeningen uit ons Surfer’s Yoga programma, OF we pakken de mountainbike en gaan de duinen in Of we gaan het water op voor een SUP of Surfsessie. Na afloop schuif je aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet met onder andere superfood yoghurt & home made granola, knapperig landbrood, scrambled eggs en spelt pannenkoek met banaan en honing zodat je je dag energiek kunt beginnen! Dit ontbijt is ideaal voor een ochtend meeting, brainstormsessie, teamvergadering of netwerkmoment.

Vrijgezellenfeestje

Stoere, creatieve unieke activiteiten ter invulling van vrijgezellenfeestjes op het strand! Vanaf 8 personen mag de aanstaande gratis meedoen! Natuurlijk sluit je af met een drankje en een sissende BBQ aan het strand.

Scholenprogramma’s

Wist je dat The Spot, naast het verzorgen van evenementen voor bedrijfsuitjes en groepen, ook reeds jarenlange ervaring heeft in het verzorgen van grootschalige sportdagen, gymlessen en andere scholenprogramma’s op het strand, ook voor Hogescholen en universiteiten! Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor bedrijfsuitjes en groepen.

Bedrijfsuitjes en groepen

Veiligheid & kwaliteit

The Spot is erkend KNWV / ISA opleidingscentrum, lid van de VeBon en TÜV gecertificeerd. Dat staat voor professionaliteit, kwaliteit en veiligheid voor bedrijfsuitjes en groepen die onbezorgd van het strand willen genieten. Leden van de VeBON behoren TUV gecertificeerd te zijn voor hun materiaal en veiligheidsplan. De VeBON is officieel gesprekspartner voor diverse overheden, veiligheidsinstituten, sportbonden, onderwijsinstellingen, MKB-sportplatform en RECRON.

The Spot heeft als enige een doorlopende evenementenvergunning voor water- en beachactiviteiten voor bedrijfsuitjes en groepen in Zandvoort. De Gemeente Zandvoort heeft deze vergunning verleend aan The Spot – Watersport Beachclub en Evenementen

VeBON

De VeBON adviseert en ondersteunt haar leden bij het organiseren van activiteiten of bij het uitvoeren van hun bedrijf.

Vebon website

TUV

TUV is het onafhankelijke orgaan dat bedrijven, processen, en bedrijfsmiddelen beoordeelt.

TUV website

KNWV

KNVW zorgt dat watersport in Nederland beschikbaar en betaalbaar is voor iedereen.

KNWV website

100% action guaranteed!

Gecertificeerd

Aangesloten bij VeBON en TUV gecertificeerd voor veiligheid, kwaliteit & professionaliteit

Marktleider

Enige watersportcentrum met TUV certificering op alle onderdelen

Watersport specialist

Hét watersportcentrum aan de Nederlandse kust met meest uitgebreide lesaanbod!

Groot activiteitenaanbod

Groot activiteitenaanbod voor elke groep van 10 tot 500 personen

Bereikbaarheid

Goed bereikbaar met openbaar vervoer en mogelijkheid om parkeerplaatsen te reserveren

Eigen strandlocatie

Eigen bachclub met evenementenstrand zonder bedjes in Zandvoort

Vergunning

Doorlopende evenementen vergunning voor beach- & watersportactiviteiten

Eerlijke menukaart

Eigen beachclub met betaalbare menukaart vol eerlijke en duurzame producten