Open NK kite
wavemasters 2018

Open NK kite wavemasters 2018

The Spot organiseert in samenwerking met Naish de open NK kite wavemasters, het wave-kite surf event van de lage landen met officiële NK titel te winnen.

De Naish NK wavemasters is een uniek event in Nederland omdat het zich volledig richt op het wave-kiten, de surfy lifestyle kant van de kite sport. Nederlandse wave-kiters doen het op internationaal podium zeer goed en de aanwas van jong talent groeit als nooit tevoren. De winnaar van dit event krijgt een officiële NK titel!

Indien de golven en windvoorspellingen goed genoeg zijn voor vette actie op het water, wordt dit spectaculaire watersport event afgeroepen. Dit jaar een extra ruim window om er voor te zorgen dat het event doorgang krijgt onder de juiste omstandigheden. De afgelopen jaren zijn zeer succesvol geweest en was het deelnemersveld gevuld met nationale en internationale wave-kiters.

Voor publiek is dit event super spannend. Door de ligging van The Spot kan je de water actie vanaf het terras bekijken en met een koud drankje in de hand je favoriet aanmoedigen! Afgelopen jaar zag het publiek een mega spannende finale met hoge cleane golfen en spectaculair wave riding en bleef het nog lang gezellig aan de bar! Hou de FB page van The Spot in de gaten voor de laatste info.

Hou de FB page van The Spot in de gaten voor de laatste info en de ‘go!’.

Programma

  • NAISH OPEN NK KITE WAVEMASTERS
  • MUSIC & GOOD VIBES
  • HONEST FOOD & DRINKS
  • KITE SURF LIFESTYLE – live your life by the elements – bring your friends & family-
Goedkeuring
NORSI ONK Wave 2018

Overige events

Special thanks to

Made possible by

Powered by


Supported by