Bikes &
Boards

Bikes and Boards

RIDE OUT over het Circuit van Zandvoort
“Feeling the vibes”

Als je van custom build motoren & classic surfboards houdt, zorg dan dat je erbij bent op 16 september 2018 @The Spot in Zandvoort. Doe mee met de Bikeshow, de super vette Kortebaan race on da beach en Bikes and Boards verrast dit jaar wederom met een unieke Ride out over het Circuit van Zandvoort. Check out new brands en mooie deals op de expo en Njoy de muziek, barbier, koffie, bier en de smokey BBQ.

Beschik je (nog) niet over wheels? No worries! Kom kijken naar de bikeshow en de spannende korte baan races, check out new brands en mooie deals bij alle stands en schuif aan bij The Smokey BBQ.

Bikes & Boards is gratis toegankelijk voor toeschouwers en iedereen is welkom. Met of zonder wheels, baard of boards.

LET OP; op de boulevard mag je je motor niet parkeren mits je een deelname kaart hebt voor de Bikeshow. Er wordt streng gecontroleerd door de politie en de bekeuring is ‘all yours’. Je kan wel parkeren op het Circuit van Zandvoort , waar een speciale Bikes & Boards parkeerplaats is voor al jullie vette bikes.

Zorg ervoor dat jouw motor ook op de Bikeshow aan het strand of op het Circuit staat! Schrijf je meteen in upload de foto van jouw custom bike en verover die felbegeerde plek en volg het laatste nieuws via FB.