Watersport met groepen

Upgrade je clinic volleybal, kitesurfen , SUP of surfen met een ervaren topsporter en combineer een sportieve clinic met een zeer persoonlijke meet & greet inclusief fotomoment!

Waan je voor een dag in de wereld van de helden van Baywatch, de lifeguards uit Australië, de zeehelden die de meest heldhaftige reddingen uitvoeren… Ons land met haar vele wateren en zee is fantastisch voor fun, zwemmen en watersport.

Het bekende TV programma ‘Ter land, ter zee en in de lucht’ was jaren geleden een groot succes! Vele mensen trokken hun beste kostuum uit de kast en gingen met de gekste voorwerpen via de schans de plomp in. Hilariteit voor zowel deelnemer als toeschouwer gegarandeerd!

Leer surfen met vrienden, collega’s of familie en ervaar de kracht van de zee!

De kick die je voelt met branding kanoën is nergens mee te vergelijken!

Ontdek zelf hoe deze absolute watersport HIT zo snel populair is geworden!

Spring aan boord en bedwing de branding samen met jullie team!

Met onze O’Neill Beach Clinics ervaar je het strand op z’n best met 2 of 3 outdoor strandactiviteiten waarmee je verzekerd bent van een dag vol actie & avontuur!
Je kunt 2 of 3 activiteiten kiezen uit ons watersport aanbod, combineer jouw favoriete onderdelen!

Combineer watersporten met een strandtoernooi en beleef de ultieme stranddag!

Ontspannen stranduitje met keuzeprogramma!

Heel lastig, een activiteitenprogramma samenstellen voor jullie bedrijfsuitje waarbij alle collega’s iets anders willen! Laat ze lekker zelf kiezen op de dag zelf! Wij verzorgen strandactiviteiten en watersport activiteiten in rondes waarvoor iedereen zich zelf kan inschrijven! Meer info over dit programma?