KINDERFEESTJE OP HET STRAND

Je bent hier:

Wil jij dit jaar een leuk bijzonder partijtje voor je verjaardag? Maak er dan een surfpartijtje van bij The Spot surfschool in Zandvoort, hét watersportcentrum aan de Nederlandse kust! Wedden dat jouw partijtje het stoerste partijtje ooit wordt? Wij zorgen voor surfboards, wetsuits en natuurlijk zo’n hele stoere surfinstructeur!

Een skateboard partijtje staat garant voor een geweldige dag met je klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes! Onder begeleiding van onze ervaren skate instructeurs gaan jullie aan de slag met alle verschillende disciplines van skaten met longboards op het parcours. Are you ready for some action?

WELCOME TO OUR WORLD.

Golfsurf feestje met je vriendjes en vriendinnetjes

Wat gaan we doen?
Bij binnenkomst staat jullie surfinstructeur al klaar, van harte welkom! We geven een korte uitleg van wat we gaan doen tijdens jouw surfpartijtje, daarna mogen jullie je gaan omkleden in wetsuits. We hebben voldoende maten voor iedereen!

Op het strand geeft de instructeur een introductie over alle surfboards, surftechnieken en veiligheidsaspecten. Daarna gaan we het water in, laat nu die surfskillz maar eens zien! Who’s ready for some action?

Willen jullie met minder dan 6 personen komen surfen met een partijtje, dan kan dat natuurlijk ook! Check hiervoor onze reguliere surfles voor kinderen op woensdagmiddag of zondagochtend!

Inclusief:

  • Alle benodigde materialen
  • Ervaren instructeurs
  • Vergunning & verzekering

Meenemen:

  • Badkleding
  • Handdoek

Wat kost het?

  • € 22,50 per kind (o.b.v. 8 kids)

Skateboard les

De groepsles skateboarden is te reserveren door groepen vanaf 6 kinderen en dat is inclusief alle benodigde materialen, ervaren instructeur & TUV certificering. Ideaal voor groepen actieve kids die op zoek zijn naar een unieke ervaring of graag meer willen leren over skateboarden met longboards als alternatief voor surfen!

Wist je trouwens dat skateboarden ook superleuk is ter invulling van een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje? Vraag gerust eens naar alle mogelijkheden!

Meenemen:

  • Sportkleding
  • Dichte schoenen

Wat kost het?

  • € 22,50 per kind (o.b.v. 8 kids)

Surfpartijtje én eten!

Willen jullie voorafgaand of na afloop van jouw surfpartijtje blijven eten? Bij onze eigen beachclub op het strand van Zandvoort serveren we verschillende kidsmenu’s zodat elk surfpartijtje helemaal in strandsfeer wordt afgesloten. Bekijk hier onze mogelijkheden.