Kite beach clinics

Je bent hier:

Kite beach clinics in Zandvoort

Grote krachten schuilen achter deze kleine matrasvliegers; een te gekke ervaring! In deze clinic leer je beginselen van het vliegeren. Je vliegert met kleine vliegers/trainer kites op het strand van Zandvoort in een veilige zogeheten kite-zone.

Onder begeleiding van ervaren instructeurs beleef je samen met collega’s, vrienden of familie de unieke power die de wind te bieden heeft in combinatie met een vlieger! Je zult versteld staan!

Kite-zone
De kite beach clinics is een activiteit die niet overal op het strand beoefend mag worden. Er zijn in Zandvoort speciale kitezones aangewezen waar je met groepen mag powerkiten. Het strand voor The Spot behoort tot één van deze 5 kitezones en wij beschikken over alle benodigde vergunningen & verzekeringen om deze sport veilig uit te voeren. Hiermee staan we garant voor kwaliteit & professionaliteit tijdens jullie strand- of bedrijfsuitje powerkiten

Meenemen:

  • Badkleding
  • Handdoek

Wat kost het?

  • € 37,50 p.p.
  • Duur: 1,5 uur
  • Min. 5 personen deelname

Combineer de kite beach clinics

De kite beach clinics is te reserveren in één van onze watersport combinatie arrangementen. Tevens kun je kiezen voor bijvoorbeeld skateboarden, golfsurfen of stand up paddle boarden! Meer informatie over de kite beach clinics als combinatie arrangement kun je vinden onder O’Neill beachclinics.