Pre-season adventure

Je bent hier:

Enjoy the fresh vibes of spring!

Beleef het voorjaar en kom in actie! Lege stranden, ruige zeeën, groene duinen en cosy campfires bieden de perfecte mogelijkheid voor een actieve dag op het strand!

Maak een keus uit onze avontuurlijke ‘voorjaarsactiviteiten’ activiteiten.

Welcome to our world!

Mogelijke activiteiten

Nortsea ice challenge

Ga zoals Wim Hof the iceman zegt; unless you are willing to experience new things, you’ll never realize your full potential’. Kortom ga de uitdaging én de confrontatie met de kou aan! Doormiddel van ademtechnieken én de juiste voorbereiding word je ‘master’ over je eigen lichaam en trotseer je de Noordzee! Niets zo refreshing als een winterse duik… Niet koud genoeg? 😉 Een upgrade met ijsbad is mogelijk!

Get out

We nemen je mee op ontdekkingstocht door de prachtige krakel-verse voorjaarsnatuur. De bossen, duinen en het Zandvoortse strand bieden een te gekke outdoor omgeving voor een tour op de duintstep en electrobike óf een spectaculaire uitdaging tijdens een MTB clinic!

Make it!

Be creative! Maak je eigen unieke beach item zoals een Hawaiiaanse lei van prachtige bloemen, pimp je ibiza items zoals een hoed, slippers of tas. Uiteraard kun jij op deze dag ook jou ‘footprint’ verkleinen tijdens de unieke beach clean up waarna je aan de slag gaat met ‘beach art’, of woodcrafting. Óf mix de lekkerste cocktails en alles over koffie van onze beste barista’s!


Mix & match

Je bent hier:

Mix & match the day met één van ons wereldse food mogelijkheden en/of vergadering in de Boardroom! Een ontvangst met verse koffie van onze barista gevolgd door het plug & play vergader arrangement in jullie exclusieve ruimte. Een korte break met een heerlijke lunch gevolgd door één van onze avontuurlijke activiteiten. Challenge de Noordzee óf ga op MTB-expeditie! Een productieve dag op het strand sluit je natuurlijk af met een wereldse BBQ bij het kampvuur en een biertje of wijntje bij de ondergaande zon!

Voorbeeld programma*:

10:00 Ontvangst met koffie en sweets & treats
10:30 Start plug en play vergader arrangement
13:30 Verse bereide lunch
14:30 Pre-season adventure activiteit naar keuze
16:30 Borrel
17:30 Homemade BBQ of foodbar

*Het is uiteraard ook mogelijk om de activiteit alleen met één van onze food mogelijkheden te combineren

Welcome to our world!

Vergaderen in de Boardroom

The Spot Beachclub in Zandvoort is als locatie uitstekend geschikt voor een vergadering, meeting of training. Wij hosten deze groepen in de exclusieve boardroom in een rustige en relaxte omgeving met vrij uitzicht op het strand en de zee. Deze ruimte is standaard voorzien van wireless internet en de mogelijkheid tot aansluiting van 220V. Bij aankomst kun je direct je laptop aansluiten op het scherm en de beamer.