O’Neill beachclinics

Je bent hier:

Met de O’Neill Beach Clinics ervaar je het strand op z’n best. Deze gecombineerde clinics, met een keuze uit watersportactiviteiten en powerkiten voor groepen vanaf 6 personen, zorgen gegarandeerd voor een dag vol actie en avontuur!

Natuurlijk zorgen onze ervaren instructeurs voor een goede instructie en veiligheid, zodat jullie lekker aan de slag kunnen.

Meenemen:

  • Badkleding
  • Handdoek
  • Sportkleding
  • Sportschoenen

Wat kost het?

  • € 37,50 p.p. – Basic: 1 activiteit (duur: 2 uur)
  • € 49,50 p.p. – Ultimate: 2 activiteiten (duur: 2 uur)
  • € 59,50 p.p. – X-Treme: 3 activiteiten (duur: 3 uur)

Golfsurfen

Het golfsurfen heeft ook in Nederland inmiddels een duidelijke plek ingenomen. Steeds meer mensen ontdekken de magie en de eenvoud van deze geweldige sport. Het enige wat je nodig hebt is een board, een wetsuit en uiteraard de zee met golven.
Juist voor beginners is onze Noordzee een goede locatie om de basis onder de knie te krijgen!

Longboard clinic

Het door de surfsport beïnvloede longboardskaten is een echte rage! Het board is langer dan bij een normaal skateboard, maar je kunt er – afhankelijk van welke stijl je gebruikt – minstens net zoveel tricks mee leren, maar het longboard is ook een perfect en relaxed transport middel! Je stuurt een longboard met je lichaam, door je gewicht te verplaatsen.
We starten met een klein stukje theorie en zullen dan aan de hand van verschillende skate technieken leren je longboard te controleren op de boulevard!

Branding kanoën

Branding kanoën is niet moeilijk om te leren waardoor deze sport populair is onder alle leeftijden. Wij maken gebruik van zogeheten waveski’s, waar je niet met je lichaam IN zit, maar OP. Hierdoor krijg je echt het gevoel dat je over de golven surft met je kano. Wat een kick geeft dat, als de golf je meeneemt en de natuur haar krachten laat zien. Kom de branding door en beleef een van de leukste en beste work-outs op het water!

Kite beach clinics

Grote krachten schuilen achter deze kleine matrasvliegers; een te gekke ervaring! In deze clinic leer je beginselen van het vliegeren. Je vliegert met kleine vliegers/trainer kites op het strand van Zandvoort in een veilige zogeheten kite-zone. Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer jij de power in deze kleine vlieger controleren. Je zult versteld staan!

Indien de weersomstandigheden de kite beach clinic niet toelaat, bieden we een alternatieve activiteit aan.

SUP

Stand Up Paddle boarden is dé watersport trend van dit moment! Suppen is een ontspannende work-out. Heerlijk cruisend langs de kust, alleen op je board, voel je jezelf één met de omgeving, terwijl de spieren in je lichaam hard aan het werk zijn. Het is een compleet fitness programma, en tevens een relaxte outdoor activiteit waar je zeker voldoening uit haalt, en voor alle leeftijden!

Indien de weersomstandigheden het niet toelaten om te suppen, bieden we een alternatieve activiteit aan.

Coast rafting

Hou je goed vast aan de zijkant van de boot, want coast rafting kan nog wel eens een ruige activiteit worden als er eenmaal wat golven staan! Bij vlak water ook leuk om er een competitief element in te verwerken!

Alleen te boeken als onderdeel van de Ultimate & X-treme beach clinic.