juli, 2018

30jul(jul 30)10:0003aug(aug 3)17:59Event OverHigh performance surfcamps 15+ (Week 1)15+ jaar(juli 30) 10:00 - (augustus 3) 17:59 Event type:15 plus,Camps,Surfcamp

Meer

Event details

Het High Performance Surfcamp is voor alle jongens en meiden die écht (beter) willen leren surfen. Onder begeleiding van ervaren instructeurs werk je aan je surfskills. Je ontwikkeling houden we bij in je eigen surfpaspoort.
Setting goals: aan het begin van de week maken we met je instructeur een plan, wat wil je leren? De take-off, down the line surfen of een bottom turn.
What’s in: uiteraard gaan we super veel surfen maar daarnaast gaan we aan de slag met jou techniek, kracht en conditie op andere vlakken. Denk aan een bottom turn op je carver skateboard, timen van golven op je SUP maar ook surf gerelateerde conditie training.
More: Als surfer moet je natuurlijk ook op de hoogte zijn van de zee, wind en stromingen. Je krijgt theorie cursus in de judge tower van de megaloop en we gaan langs de surfshop om te kijken welke gear er allemaal is.
No limits: Wist je dat surfen een Olympische sport is?
Stoked? Geef je snel op voor het High Performance Surfcamp, https://gotothespot.com/strand-summer-camps/high-performance-surfcamp-15-plus-jaar/ Limited Spots available!

Reserveer hier jouw spot!

Tickets are not available for sale any more for this event!

Tijd

Juli 30 (Maandag) 10:00 - Augustus 3 (Vrijdag) 17:59

Locatie

The Spot Zandvoort

Strandafgang Barnaart 23a

X