Strong WO/MAN games

Strong WO/MAN games

– minimaal  30 personen
– vanaf € 35,- incl. btw

Een funbased toernooi waarin het winnende team wordt uitgeroepen tot STRONGEST WO/MAN!
Strong betekent niet alléén maar fysieke kracht én snelheid… In de games telt een mix van tactiek, intelligentie, sportieve kracht, teamspirit en inzet!

De teams worden verwacht op het veld waarbij ze weg worden gestart door de beachmaster. Ieder team krijgt een jute zak waarin zij de te behalen overwinnings- stenen kunnen verzamelen. Het team met het meeste gewicht in de zak wint.

Rope pulling

Touwtrekken is teamspirit en kent heel veel variaties en vormen. Zet je schrap voor dit verassend leuke spel en zet je mensen op de juiste plek aan het touw. Massa= macht!

Touch rugby

Touch rugby is een te gekke vorm van rugby waarbij je elkaar niet op de grond mag beuken. Speel samen met je team en denk na over tactiek, dit is namelijk net zo belangrijk als kracht of snelheid. Je lachspieren doen ook mee!

De power chase

Deze stormbaan-achtige proef meet fysieke capaciteiten zoals kracht en uithoudingsvermogen, maar ook intelligentie, concentratie en behendigheid. De deelnemers moeten een stormbaan afleggen en al samenwerkend truckers-wheels naar de finish brengen. Maar zonder intelligentie & snelheid blijven de wheels achter slot en grendel!

Teampulling & race of the boxes

Ooit gehoord van ‘carpulling’? We plaatsen teamleden op een houten pallet die jij met je spierballen vooruit trekt. Hoeveel personen van jouw team krijg je over de finish? Het gaat niet alleen om kwantiteit; kwaliteit en ook snelheid tellen mee!

Arm wrestling

WO/MAN against WO/MAN. Welk team blijft het langst overeind? Plaats je teamleden tactisch aan de tafel, al arm-worstelend wordt een hevige strijd geleverd. Het team dat overall het sterkst is wint! Tactiek en power is leading in de game.

Throwing tree’s

De naam zegt het al, wie werpt de boomstam het verst? Niet alleen kracht en behendigheid tellen, ook de juiste keuzes in samenwerking kunnen zorgen voor een winnende eindscore.

Final hanging the jeans

Finale spijkerbroekhangen, elk team stuurt zijn of haar sterkste kandidaat de spijkerbroek in. Tegelijkertijd trekken de tegenstanders de voeten van de vloer. Wie hangt het langst aan de spijkerbroek en verdient de meeste bonus stenen?

Price giving

Aan het einde van het event worden de jute zakken met stenen gewogen en wordt alles genoteerd. Het team met het ‘meeste gewicht’ wint en zij worden gehuldigd als winnaars van de Strong WO/MAN Games!

Het arrangement is Inclusief:

  • Alle benodigde materialen
  • Ervaren instructeurs
  • Teamindeling
  • Spelschema’s
  • Prijsuitreiking met passende prijzen!
  • TUV Certificering
  • Vergunning & verzekering
  • * Extra aanvulling mogelijk; Inhuur van HAKA professionals

Mee te nemen:

  • Sportkleding
  • Sportschoenen

100% action guaranteed!

Gecertificeerd

Aangesloten bij VeBON en TUV gecertificeerd voor veiligheid, kwaliteit & professionaliteit

Marktleider

Enige watersportcentrum met TUV certificering op alle onderdelen

Beste merken

In samenwerking met beste merken bieden wij hoogste kwaliteit in clinics en lessen!

Combinatie

Combineer met nog meer strandsport, watersport en/of BBQ arrangement!

Powerkite zone

Eigen kitezone op het strand van Zandvoort waar powerkiten is toegestaan

Nieuwste materialen

Nieuwste powerkite materialen die voorzien zijn van de beste veiligheidssystemen

Vergunning

Doorlopende vergunning voor beach- en watersportactiviteiten in Zandvoort

Eigen strandlocatie

Eigen beachclub met groepsarrangementen, lunchmogelijkheden en BBQ’s