Flexibele BBQ arrangementen!

Wijzigingen en wensen kunnen nog aan ons worden doorgegeven t/m 3 werkdagen van tevoren. Hebben jullie al aanbetaald en zijn jullie toch met minder personen? Dan verrekenen wij dat netjes op de eindafrekening of – eventueel met dranken – op de dag zelf.

Voor vegetariërs, veganisten, diëten en voedsel-allergieën verzorgen wij altijd gratis een passend alternatief. Houd er wel rekening mee dat The Spot niet sporen-vrij is en dat wij als énige voorwaarde stellen dat individuele ‘smaak-voorkeuren’ niet vallen onder een voedselallergie.

Drankafname bij BBQ arrangementen

Afhankelijk van jullie groepsgrootte en wensen zijn er ter aanvulling op onze BBQ arrangementen verschillende mogelijkheden voor de afname van dranken.

Het afrekenen van dranken kan op de dag zelf per pin of contant. Betalingen op factuur zijn uitsluitend mogelijk indien dit voorafgaand aan het evenement akkoord is bevonden door The Spot.

Voorafgaand en tijdens sportactiviteiten wordt er uiteraard geen alcohol geserveerd.

[iconbox type=”12″ icon_title=”Nacalculatie” iconbox_content=”Alle dranken op 1 bon. Aan het einde van de dag wordt de bon afgerekend. Rekening op factuur geschiedt op aanvraag.” link_color=”#9cb98e” link_target=”blank” icon_color=”#9cb98e” icon_name=”fa-check”][iconbox type=”12″ icon_title=”Consumptiemunten” iconbox_content=”Munten p/s: € 2,90 incl. BTW
– Minimaal 10 personen
– Vooraf reserveren
– Niet inwisselbaar” link_color=”#9cb98e” link_target=”blank” icon_color=”#9cb98e” icon_name=”fa-check”][iconbox type=”12″ icon_title=”Drank afkoop B/W/F” iconbox_content=”4 uur (minimum): € 24 p.p. incl. BTW
– Minimaal 20 personen
– Gehele groepsgrootte
– Extra uren à € 6,- p.p.” link_color=”#9cb98e” link_target=”blank” icon_color=”#9cb98e” icon_name=”fa-check”]