Bikes & Boards 2016

Bikes & Boards 2016

Zondag 28 augustus 2016

Als je van custom motoren en old school single fin surfboards houdt, zorg dan dat je erbij bent op 28 augustus 2016 @The Spot in Zandvoort. Check out NEW brands, trade onderdelen en Njoy de muziek van The Pacific Riders, de barbier, koffie, bier en een smoking BBQ.

Motor Expo Custom Bikes
It’s all about classic custom styled motorcycles zoals Café Racers, Bobbers, Shoppers, Klassiekers, Flatscreen Trackers, Scramblers , Bratstyle en eigenzinnige, ondefinieerbare machines. Its not about plastic scooters, motor clubs, dirt bikes, racers.

Surf expo Single Fins & longboards
It’s all about classic style longboards, preferable single fin, custom build. We nodigen het hart van de Nederlandse longboarders en Single Fin community uit om elkaars boards te bekijken, te bepraten en uit te proberen in een Duct tape expression session.

Tijdens deze invitational is plek voor 50 motoren, die krijgen een ere plek op de Strip en doen mee met de Ride out. Zorg ervoor dat jouw wheels daar ook staan!

Schrijf je in via www.bikesandboards.eu

Je krijgt een bevestiging gestuurd als jij een van de 50 lucky basterds bent.

Kosten zijn € 30 euro voor deelname aan de RIDE OUT, een limited event shirt, een bak sterke koffie, een goed stuk vlees van de BBQ met een bier.

Beschik je niet over een van deze wheels? No worries! Kom kijken en maak kennis met surfers & riders en new brands, check out de expo van Custom bikes en Single Fin boards, njoy the live music en schuif aan bij The Smoking BBQ.

Bikes & Boards is gratis toegankelijk voor good fellows, friends & family.

TIME SCHEDULE * proposal

1030 – Aankomst invitationals , koffie & T shirt

1100 – Event open; Surf en Custom Bike expo & DJ pacific riders

1300 – Ride out

1300 – Start Duct tape single fin demos en expression session

1430 – Aankomst Ride out

1700 – Smoky BBQ & beers

2100 – Einde event


X