Strand arrangementen

Op het strand aan het strand bij the spot zandvoort

Beach Toernooi

We maken een toernooi op maat met ultieme strandspelen zoals beach soccer, ultimate frisbee of beachvolleybal inclusief een prijsuitreiking en champagne. Dit arrangement staat voor een dag competitie & fun in het zand!

Sand & Water

Combineer competitief elementen van het beach toernooi met funbased watersport activiteiten zoals golfsurfen of branding kanoën en ervaar de meest complete beach beleving ooit!

Beachlife op maat

We nemen je mee op een wereldreis langs alle Surfers stranden van de wereld. Iedereen kan zelf kiezen voor activiteiten uit verschillende thema’s bv sportief of body & mind waarmee ieders ideale stranddag tot stand komt.

Teambuilding themaconcepten

Expeditie Robinson

Deze activiteit is zeer geschikt voor groepen die op een leuke en spannende manier hun samenwerking willen testen en is geïnspireerd op de populaire TV serie Expeditie Robinson. Grenzen verleggen, strijd voeren en mooie momenten beleven.

Pirates of the Caribbean

it programma is speciaal ontwikkeld voor bedrijfsuitjes, stranduitjes of teamdagen waarbij samenwerking en plezier centraal staat. Actieve teambuilding opdrachten waar kracht, slimheid en teamwork worden gecombineerd met een stoer piratenthema.

O'Neill bleu business challenge

De O ‘Neill bleu business challenge biedt bedrijven een onvergetelijke dag op het strand, waarbij de deelnemers persoonlijk een bijdrage aan een betere wereld leveren en met name bezig zijn met het onderwerp Plastic soep. Naast een gezellige en actieve dag zorgt het spel voor bewustwording en een gesigneerd certificaat van Jack O’ Neill.

Teambuilding arrangementen met strand BBQ

Bij The Spot kunnen teambuilding strand arrangementen worden uitgebreid met een van onze (h)eerlijke luncharrangementen, BBQ’s of foodbars aan het strand! Volledig verzorgd, zodat jullie samen met collega’s, vrienden of familie een stranddag beleven zoals deze bedoeld is; onbezorgd met de voetjes in het zand!

Bedrijfsuitjes en groepen

Veiligheid & kwaliteit

The Spot is erkend KNWV / ISA opleidingscentrum, lid van de VeBon en TÜV gecertificeerd. Dat staat voor professionaliteit, kwaliteit en veiligheid voor bedrijfsuitjes en groepen die onbezorgd van het strand willen genieten. Leden van de VeBON behoren TUV gecertificeerd te zijn voor hun materiaal en veiligheidsplan. De VeBON is officieel gesprekspartner voor diverse overheden, veiligheidsinstituten, sportbonden, onderwijsinstellingen, MKB-sportplatform en RECRON.

The Spot heeft als enige een doorlopende evenementenvergunning voor water- en beachactiviteiten voor bedrijfsuitjes en groepen in Zandvoort. De Gemeente Zandvoort heeft deze vergunning verleend aan The Spot – Watersport Beachclub en Evenementen

VeBON

De VeBON adviseert en ondersteunt haar leden bij het organiseren van activiteiten of bij het uitvoeren van hun bedrijf.

Vebon website

TUV

TUV is het onafhankelijke orgaan dat bedrijven, processen, en bedrijfsmiddelen beoordeelt.

TUV website

KNWV

KNVW zorgt dat watersport in Nederland beschikbaar en betaalbaar is voor iedereen.

KNWV website

100% action guaranteed!

Gecertificeerd

Aangesloten bij VeBON en TUV gecertificeerd voor veiligheid, kwaliteit & professionaliteit

Vergunning

Doorlopende evenementen vergunning voor strand en watersport activiteiten

Teambuilding

Pioniers op het gebied van teambuilding concepten ter invulling van uitjes!

Vrij strand

Vrij eigen strand zonder bedjes, gereserveerd voor (water)sport & events!

Conceptontwikkeling

Zelf ontwikkelde concepten voor een optimale belevenis voor alle gasten

Bandana’s

Gekleurde bandana’s bij te bestellen ter herkenning van de teams!

Kwaliteit

Alle benodigde vergunningen & verzekeringen voor de beste kwaliteit in sport & events

Nieuwste materiaal

The Spot werkt met de nieuwste materialen van de beste merken!

X